Business Bloggers
Event


Bloggar du, är företagare eller går du i funderingar kring att starta företag?

Bli en bättre bloggare hösten 2019


Våra uppskattade event blir under hösten ännu mer förmånliga för våra besökare online. Om du använder kontaktformuläret längst ner på den här sidan och fyller i dina kontaktuppgifter samt koden “bättre bloggar 2019” kommer vi att bjuda in dig till föreläsningar som bara ges på nätet för särskilt inbjudna.


Detta är ett perfekt erbjudande för dig som inte har möjlighet att besöka våra fysiska events. Att delta under en föreläsning kostar bara 100 kronor och vi bjuder våra deltagare på är möjlighet att ställa personliga frågor i anslutning till föreläsningarna. Du kan även höra av dig efteråt, det tar ofta lite tid innan man hunnit samla sina tankar och klarar att formulera frågor som leder djupare in i ämnet.
Det händer 2019

2019 räknar vi med att hålla minst tre nya föreläsningar på nätet. Alla behandlar hur du blir bättre på att blogga för din målgrupp som företagare. Det är bäst att ta till vara på detta erbjudande, annars riskerar du att bli omsprungen av dina konkurrenter.


För att du ska kunna tillgodogöra dig föreläsningarna som är en del av detta erbjudande bör du kunna bocka av följande:

  • Du är småföretagare eller befinner dig i ett uppstartsskede med en färdig affärsplan.
  • Företaget är närvarande på nätet.
  • Du går i tankar om att förmedla en bra bild av ditt företag och dina framtida kampanjer och erbjudanden med hjälp av en blogg.
  • Du kan avsätta en och en halv timme till en föreläsning om du i god tid i förväg fått veta när den kommer att hållas.